Igény esetén szakemberünk 1 órán belül kiérkezhet a helyszínre. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!
Azonnali hívás +36 (70) 678 17 57
  1. Fűtés szerelés
  2. Központi fűtés szerelés

Központi fűtés szerelés

Minden típusú központi fűtés szerelését örömmel vállalják cégünk profi gáz- és fűtésszerelő szakemberei. Vállalkozásunk és profi szerelő csapata több, mint 25 év tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére Budapesten és környékén. Bármilyen okból kifolyólag is van szüksége központi fűtés szerelésre, akár  a fűtésrendszer kialakításáról van szó, akár a javításról, munkatársaink örömmel segítenek Önnek mindenben, már a mai nap folyamán is, amennyiben szükséges.

Hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon vagy írjon nekünk elérhetőségeink valamelyikére és mondja el, hogy miben segíthetünk. Kollégáink örömmel fogadják megkeresését és válaszolnak kérdéseire, illetve adnak tanácsot és időpontot a központi fűtés szereléséhez. Gáz- és fűtésszerelő szakembereink mindig precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron és rövid határidővel. 

Áraink mindig a megoldandó feladat mértékétől függően változnak, erről bővebben ügyfélszolgálatunkon tud érdeklődni munkatársainknál. Munkánkra mindig garanciát vállalunk, illetve számlát adunk. Amennyiben szükséges, a központi fűtés szerelését megelőzően, egy felméréssel egybekötött tanácsadás keretein belül, szakembereink ajánlanak Önnek megfelelő készüléket vagy készülékeket, melyek által a fűtés hosszú évekig fogja kiszolgálni Önt és családját egyaránt. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel vagyunk segítségére! 

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon és vagy írjon nekünk az zachareszku78@gmail.com email címünkre és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk

Gázkazán csere

Központi fűtés szerelés

Örömmel vállaljuk minden típusú és gyártmányú gázkazán cseréjét Pest megye minden településén. Cégünk több, mint 25 év tapasztalattal rendelkezik és profi gáz- és fűtésszerelő csapatunk akár már a mai nap folyamán áll az Ön rendelkezésére. Amennyiben még nem tudja, hogy milyen típusú gázkazánt szeretne, kérje szakembereink tanácsát, akik egy felméréssel egybekötött tanácsadás keretein belül, ajánlanak Önnek megfelelő készüléket.

Gázkazán csere

Gázbojler csere

Központi fűtés szerelés

Budapesten és környékén egyaránt örömmel vállaljuk gázbojler cseréjét márkától függetlenül. Cégünk több, mint 25 év tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és kiváló gáz- és fűtésszerelő csapatunk akár már a mai nap folyamán áll rendelkezésére személyesen is. Ha még nem döntött a gázbojler márkáját illetően, bízza szakembereinkre, akik felméréssel és tanácsadással segítenek megtalálni az Önnek legmegfelelőbb készüléket.

Gázbojler csere

Radiátor csere

Központi fűtés szerelés

Radiátor csere esetén támaszkodjon cégünkre, amely teljeskörű radiátor csere szolgáltatást nyújt Pest megye teljes területén. Vállaljuk minden típusú és gyártmányú radiátor cseréjét több, mint 25 év tapasztalatunkkal, valamint profi gáz- és fűtésszerelő csapatunkkal, akik akár már a mai nap folyamán rendelkezésére állnak személesen is. Ha még nem döntött a megfelelő típusú radiátor mellett, kérje szakembereink tanácsát. Mindenben örömmel segítünk Önnek.

Radiátor csere

Vízmelegítő csere

Központi fűtés szerelés

Vállalunk vízmelegítő cserét Pest megye minden településén, márkától függetlenül. Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező cégünk profi gáz- és fűtésszerelői akár már a mai nap folyamán rendelkezésére állnak személyesen is. Ha bizonytalan a megfelelő típusú vízmelegítő kiválasztásában, kérje szakembereink tanácsát. Azért, hogy Önnek a legmegfelelőbb készüléket ajánlhassuk, szükség van egy felméréssel egybekötött tanácsadásra.

Vízmelegítő csere

Fűtésszerelés

Központi fűtés szerelés

Márka- és típusfüggetlen fűtésszerelést vállalunk Pest megye egész területén. Vállalkozásunk több, mint 25 év tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére, profi, regisztrált gáz- és fűtésszerelő csapatunkkal együtt. Kiváló szakembereink minden típusú és márkájú fűtés teljeskörű szerelés munkálatait vállalják, legyen az fűtés kiépítés, készülék csere, javítás vagy karbantartás. Bármilyen okból kifolyólag keres fűtésszerelő szakembert, a legjobb helyen jár.

Fűtésszerelés

Turbós kazán csere

Központi fűtés szerelés

Cégünk örömmel vállalja turbós kazán cseréjét Pest megye minden településén. Több, mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk és profi gáz- és fűtésszerelő csapatunk akár már a mai nap folyamán rendelkezésére áll. Természetesen minden gyártmányú turbós kazán cseréjét vállaljuk. Amennyiben nem tud dönteni a sok kínálkozó márka közül, szakembereink szívesen nyújtanak segítséget egy felméréssel egybekötött tanácsadás keretein belül, hogy megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb...

Turbós kazán csere

Kombi gázkazán csere

Központi fűtés szerelés

Márkafüggetlen kombi gázkazán csere Pest megyében. Függetlenül a készülék márkájától, cégünk profi gáz- és fűtésszerelő szakemberei több, mint 25 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a kombi gázkazán cserét. Szerelőink akár már a mai nap folyamán állnak rendelkezésére. Amennyiben még nem döntötte el, hogy pontosan milyen kombi gázkazánt is szeretne, kollégáink szívesen nyújtanak segítséget  és ajánlanak Önnek megfelelő készüléket egy felméréssel...

Kombi gázkazán csere

Kondenzációs gázkazán csere

Központi fűtés szerelés

Márkafüggetlen kondenzációs gázkazán csere Budapesten és környékén. Cégünk több, mint 25 év tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére. Gáz- és fűtésszerelő szakembereink mindegyike regisztrált gázszerelő és akár már a mai nap folyamán örömmel segítenek Önnek. Munkatársaink valamennyi márka termékeit ismerik, ennek köszönhetően tudnak segíteni akár a készülék kiválasztásában is egy felméréssel egybekötött tanácsadás keretein belül.

Kondenzációs gázkazán csere
Központi fűtés szerelés
Központi fűtés szerelés
Központi fűtés szerelés
Központi fűtés szerelés
Központi fűtés szerelés
Központi fűtés szerelés

Mennyibe kerül a javítás?

Nincs két egyforma gázkészülék javítás, hiszen számos gyártó, számos terméke található a piacon és magának a gázkészüléknek is lehet sokféle meghibásodása. Ha szeretné megtudni, hogy milyen díjjal kalkulálhat a javítással kapcsolatban kérjük hívjon fel minket és mondja el szakemberünknek, hogy milyen hibajelenséget tapasztal, milyen hibakódot ír ki a készülék. Így szakemberünk bővebb tájékoztatást tudd majd mondani önnek a díjakról.

Tudnak segíteni cserében is?

Igen, cégünk raktárkészletről kínál remek ár / minőségű gázkészülékeket, melyek szakembereink beszerelnek önnek. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az zachareszku78@gmail.com email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 678 17 57

Felmérés 24 órán belül.

Igény esetén 1 órán belül kiérkezzünk!

Garancia

Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Kiszállítási idő: 1-3 nap

Raktárkészletről szállítjuk a gázkészüléket

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

20 éves tapasztalat

Hívjon, segítünk örömmel!

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Beépítés és csere esetén ingyenes felmérés

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza