Igény esetén szakemberünk 1 órán belül kiérkezhet a helyszínre. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!
Azonnali hívás +36 (70) 678 17 57
  1. Fűtés szerelés
  2. Kapcsolat

Kapcsolat

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapkon vagy írjon nekünk email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk az összes kérdését.

Bemutatkozás

Több, mint 20 éves tapasztalattal állunk az ön rendelkezésére. Cégünk Pest megye egész területén vállalja a fűtés, duguláselhárítás, vízszerelés és kamerás csővizsgálatokat számlával, garanciával. Bízza a munkát szakemberekre, bízza ránk. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívja az ügyfélszolgálatunkat és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor munkatársunkat fogadni tudja. Igény esetén akár 1 órán belül kiérkezzünk a helyszinre.

Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb. Éppen ezért csere esetén raktárkészletről tudjuk biztosítani a szükséges gázkészüléket, melyeket úgy választottunk ki, hogy remek ár / érték minőségű legyen. Szakembereink a piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészekkel dolgoznak.

Tegyen próbára minket ön is. Hívjon és segítünk!

Egyéb információk

  • Jogvédelem
    A ARCAde Studio Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, feldolgozása, értékesítése.

Cégadatok