Igény esetén szakemberünk 1 órán belül kiérkezhet a helyszínre. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!
Azonnali hívás +36 (70) 678 17 57
  1. Fűtés szerelés
  2. Gázszerelés azonnal

Gázszerelés azonnal

Gázszerelés azonnali kiszállással Budapesten és környékén. Cégünk profi gáz- és fűtésszerelő szakemberei több, mint 25 év szakmai tapasztalattal és naprakész tudással a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére akár azonnali kiszállással. Szerelőink vállalják minden típusú és gyártmányú gázkészülék (gáztűzhely, konvektor, kazán, központi fűtés, bojler, átfolyós vízmelegítő stb) javítását, hívását követően, akár már egy órán belül is.

Ha a meghibásodás legkisebb jeleit is észleli gázkészülékén, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon, hogy mielőbb segíthessünk és elkerüljük a nagyobb leállást. Cégünknél a gázszerelés azonnal azért valósulhat meg, mert részben profi szakemberekkel dolgozunk, részben pedig cégünk saját raktárkészlettel rendelkezik, ahol minden kiváló minőségű alkatrész megtalálható, hogy ne kelljen Önnek napokig szerelőre, nekünk alkatrészre várni, hanem egyből mehessünk megoldani a problémát. 

Gázszerelőink mindig precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha szeretne árajánlatot kérni vagy bármilyen kérdés merült fel Önben, abban az esetben is vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és szakképzett munkatársaink örömmel segítenek Önnek mindenben és válaszolnak kérdéseire is. Válassza profi gázszerelőinket, a minőséget, válasszon minket. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon és vagy írjon nekünk az zachareszku78@gmail.com email címünkre és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk

Gázszerelő Budapest

Gázszerelés azonnal

Profi, szakképzett gázszerelő Budapesten és környékén. Cégünk gázszerelő szakemberei több, mint 25 év tapasztalattal és naprakész tudással állnak az Ön rendelkezésére és vállalják minden gézkészülék (gáztűzhely, bojler, gázkonvektor, kazán stb) javítását, beszerelését, karbantartását és cseréjét egyaránt. Bármilyen okból kifolyólag is keres gázszerelőt Budapesten vagy környékén, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és mi akár már a mai nap...

Gázszerelő Budapest

Gáz gyorsszerviz

Gázszerelés azonnal

Cégünk gáz gyorsszervizének kiváló gáz- és fűtésszerelő szakemberei több, mint 25 év tapasztalattal és naprakész tudással áll az Ön rendelkezésére egész Pest megyében. Szerelőink örömmel vállalják minden típusú és gyártmányú gázkészülék javítását, akár már a mai nap folyamán. Munkatársaink, sürgős esetben hívását követően, akár egy órán belül kiérkeznek a helyszínre és azonnal elvégzik a javításokat gázkészülékén, legyen az gáztűzhely, konvektor, gázkazán, bojler...

Gáz gyorsszerviz

Gázkazán szerelő

Gázszerelés azonnal

Cégünk kiváló gázkazán szerelő szakemberei Budapesten és környékén egyaránt örömmel vállalják gázkazánok javítását, beszerelését, karbantartását és cseréjét. Szakembereink minden típusú és márkájú gázkazán teljeskörű munkálatait vállalják és akár már a mai nap folyamán rendelkezésére állnak Önnek. Bármilyen okból kifolyólag is keres gázkazán szerelő szakembert, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és mi örömmel segítünk Önnek mindenben.

Gázkazán szerelő

Gázkészülék beépítés

Gázszerelés azonnal

Budapesten és környékén egyaránt örömmel vállaljuk gázkészülék beépítését, profi szakemberek által. A gázkészülék beépítését márkától és típustól függetlenül vállalják  szakembereink, akik mindegyike regisztrált, profi gáz- és fűtésszerelő szakember. Vállalkozásunk több, mint 25 év szakmai tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Minden beépítést megelőzően lehetőség van egy felméréssel egybekötött tanácsadásra is.

Gázkészülék beépítés

Gázkészülék szerviz

Gázszerelés azonnal

Gázkészülék szervizük profi gáz- és fűtésszerelő szakemberei Budapesten és környékén egyaránt örömmel állnak az Ön rendelkezésére. Cégük és kiváló szakembereink több, mint 25 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják minden gázkészülék (legyen az gáztűzhely, gázkazán, gázkonvektor, bojler, átfolyós vízmelegítő stb) javítását és karbantartását egyaránt, illetve igény esetén a készülék cseréjét is. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és...

Gázkészülék szerviz

Kazán szerviz

Gázszerelés azonnal

Kazán szervizünk profi gáz- és fűtésszerelő szakemberei több, mint 25 év tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelkezésére és vállalják minden típusú és márkájú gázkazán javítását. Cégünk munkatársaira Budapesten és környékén egyaránt számíthat. Sürgős esetben kollégáink akár egy órán belül a helyszínre érkeznek és elvégzik a szükséges javítási munkálatokat, melyeket mindig kiváló minőségű alkatrészekkel végeznek, precízen és megbízhatóan.

Kazán szerviz

Fűtésszerelő

Gázszerelés azonnal

Cégünk profi gáz- és fűtésszerelő szakemberei örömmel vállalják minden típusú fűtés javítását, karbantartását, kiépítését és cseréjét is egyaránt, legyen az gázkazán, gázkonvektor, központi fűtés, cirkó stb. Fűtésszerelőink több, mint 25 év tapasztalattal és naprakész tudással állnak az Ön rendelkezésére. Sürgős esetben, hívását követően, akár már 1 órán belül kitudnak érkezni a helyszínre. Ha pedig fűtés kiépítéséről van szó, akkor egy felméréssel egybekötött tanácsadásra is lehetőség van.

Fűtésszerelő

Központi fűtés szerelő

Gázszerelés azonnal

Budapesten és környékén egyaránt vállaljuk központi fűtés javítását, kiépítését, karbantartását. Vállalkozásunk profi központi fűtés szerelő szakemberei több, mint 25 év szakmai tapasztalatával és naprakész tudással állnak az Ön rendelkezésére akár már a mai nap folyamán. Bármilyen okból kifolyólag is van szüksége központi fűtés szerelőre, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Központi fűtés szerelő
Gázszerelés azonnal
Gázszerelés azonnal
Gázszerelés azonnal
Gázszerelés azonnal
Gázszerelés azonnal
Gázszerelés azonnal

Mennyibe kerül a javítás?

Nincs két egyforma gázkészülék javítás, hiszen számos gyártó, számos terméke található a piacon és magának a gázkészüléknek is lehet sokféle meghibásodása. Ha szeretné megtudni, hogy milyen díjjal kalkulálhat a javítással kapcsolatban kérjük hívjon fel minket és mondja el szakemberünknek, hogy milyen hibajelenséget tapasztal, milyen hibakódot ír ki a készülék. Így szakemberünk bővebb tájékoztatást tudd majd mondani önnek a díjakról.

Tudnak segíteni cserében is?

Igen, cégünk raktárkészletről kínál remek ár / minőségű gázkészülékeket, melyek szakembereink beszerelnek önnek. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az zachareszku78@gmail.com email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 678 17 57

Felmérés 24 órán belül.

Igény esetén 1 órán belül kiérkezzünk!

Garancia

Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Kiszállítási idő: 1-3 nap

Raktárkészletről szállítjuk a gázkészüléket

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

20 éves tapasztalat

Hívjon, segítünk örömmel!

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Beépítés és csere esetén ingyenes felmérés

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza