Igény esetén szakemberünk 1 órán belül kiérkezhet a helyszínre. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!
Azonnali hívás +36 (70) 678 17 57
  1. Fűtés szerelés
  2. Fűtés szerelés Balassagyarmat

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Cégünk fűtés szerelés Balassagyarmat egész területén vállalja 0-24 órás ügyeleti szolgálattal. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó bármilyen gyártmányú, típusú és korú gázkészülékről, ránk számíthat. Ha valamilyen oknál fogva már nem lehet kazánját, bojlerét javítani, úgy raktár készletről tudjuk biztosítani a cseréhez szükséges gázkészülékeket. Kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező kazánokat és bojlereket tartunk raktárkészleten. Szakemberünk akár 1 órán belül kiérkezik a helyszínre.

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mondja el nekünk, hogy milyen gyártmányú és típusú gázkészüléke. Hány éves? Ha kiír hibakódot kérem azt is írja fel. Meghibásodott gázkészülék esetén a legjobb amit tehet, hogy kikapcsolja és nem piszkálja. Ez azért nagyon fontos, mert ha tovább erőlteti a működtetését, esetleg nagyobb kárt okozz benne, mint ami jelenleg fent áll.

Ha a meghibásodáson túl úgy gondolja, hogy gázszagot érez ne habozzon. Azonnal kapcsolja ki a készüléket, figyeljen oda a szellőztetésre és értesítsen minket. Ha lehet ebben a sorrendben. Szakembereink úgy érkeznek ki a helyszínre, hogy minden szükséges alkatrésszel rendelkeznek, sőt több esetben pót gázkészülék is található a szervizautóinkban, hogy Ön még féletlenül se maradjon fűtés vagy meleg víz nélkül.

Szóval nyugalom, hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásainkat, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a +36 (70) 678 17 57 telefonszámon és vagy írjon nekünk az zachareszku78@gmail.com email címünkre és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk

Kazán javítás Balassagyarmat

Egész területén

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Kazán javítást, karbantartást és cserét vállaljuk Balassagyarmat egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Szakemberünk kazánja javítását a helyszínen végzi, hiszen minden szükséges alkarész ott lesz nála. Sőt, szükség esetén pót kazán is található nála arra az esetre ha mégsem lenne gazdaságos vagy tartós módon javítható kazánja. Hívjon minket és mi örömmel segítünk majd önnek. Legyen szó bármilyen gázkazánról.

Kazán javítás

Bojler javítás Balassagyarmat

Egész területén

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Bármilyen gyártányú, típusú vagy korú gázbojlerre is legyen ránk számíthat. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ne féljen semmilyen esetben sem marad meleg víz nélkül, hiszen szakemberünk a helyszínen végzi a javítást és minden szükséges alkatrész ott lesz majd nála. Sőt, ha valamilyen okból gazdaságosan már nem javítható bojlerre, akkor a legtöbb esetben a szervizautónkban található pót bojler.

Bojler javítás

Vízmelegítő javítás Balassagyarmat

Egész területén

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Cégünk vállalja vízmelegítők javítását, karbantartását és szükség esetén cserjét is. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Munkatársunk a helyszínen végzi az javítást és szükség esetén pót vízmelegítőt is tudunk biztosítani raktárkészletről. Emiatt biztos nem marad meleg víz nélkül ha minket választ. Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk. Szükség esetén 1 órán belül kiérkezik a helyszínre szakemberünk.

Vízmelegítő javítás

Gázkazán javítás Balassagyarmat

Egész területén

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Legyen szó hagyományos, kondenzációs, turbós, fali vagy álló kazánról mi vállaljuk gázkazánja javítását, karbantartását és szükség esetén cseréjét. Bármilyen gyártmányú, típusú és korú gázkazánnal is rendelkezik ránk számíthat. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Sőt, ha szükséges raktárkészletről tudunk biztosítani pót kazánt, amely rendkívül jó minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkezik.

Gázkazán javítás

Radiátor javítás Balassagyarmat

Egész területén

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Cégünk nem csak fűtésszereléssel, de duguláselhárítással is foglalkozik így ha a radiátorával lenne gond, mi abban is tudunk önnek segíteni. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné a segítségünket kérni duguláselhárítás vagy radiátor csere kapcsán kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk. Szakemberünk szükség esetén 1 órán belül kiérkezhet a helyszínre.

Radiátor javítás

Konvektor javítás Balassagyarmat

Egész területén

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Vállaljuk gázkonvektorok javítását, szerelését, karbantartását, de szükség esetén a cseréjét is. Pest megye egész területén, több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné a segítségünket kérni kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek. Szükség esetén szakemberünk 1 órán belül kiérkezik a helyszínre és ott helyben javítja meg konvektorát.

Konvektor javítás

Cirkó javítás Balassagyarmat

Egész területén

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Pest megye egész területén vállaljuk cirkó javítását, szerelését, karbantartását és cseréjét. Legyen szó kazánról, bojlerről, radiátorról vagy egyéb meghibásodásokról. Szakemberünk igény esetén 1 órán belül kiérkezik a helyszínre és ott helyben javítja meg gázkészülékét. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk. Igény esetén raktárkészletről tudunk kínálni kiváló minőségű gázkészülékeket.

Cirkó javítás

Gázkészülék javítás Balassagyarmat

Egész területén

Fűtés szerelés Balassagyarmat

Bármilyen gázkészülékről is legyen szó - kazán, bojler, konvektor - vállaljuk javításukat, szerelésüket és cseréjüket. Sőt, szükség esetén raktárkészletről is tudunk kínálni kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező gázkészülékeket. Igény esetén szakemberünk 1 órán belül kiérkezik a helyszínre és ott helyben javítja meg gázkészülékét. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket.

Gázkészülék javítás

Mennyibe kerül a javítás?

Nincs két egyforma gázkészülék javítás, hiszen számos gyártó, számos terméke található a piacon és magának a gázkészüléknek is lehet sokféle meghibásodása. Ha szeretné megtudni, hogy milyen díjjal kalkulálhat a javítással kapcsolatban kérjük hívjon fel minket és mondja el szakemberünknek, hogy milyen hibajelenséget tapasztal, milyen hibakódot ír ki a készülék. Így szakemberünk bővebb tájékoztatást tudd majd mondani önnek a díjakról.

Tudnak segíteni cserében is?

Igen, cégünk raktárkészletről kínál remek ár / minőségű gázkészülékeket, melyek szakembereink beszerelnek önnek. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor fogadni tudja munkatársunkat. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az zachareszku78@gmail.com email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (70) 678 17 57

Felmérés 24 órán belül.

Igény esetén 1 órán belül kiérkezzünk!

Garancia

Minden munkánkra garanciát vállalunk.

Kiszállítási idő: 1-3 nap

Raktárkészletről szállítjuk a gázkészüléket

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

20 éves tapasztalat

Hívjon, segítünk örömmel!

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Beépítés és csere esetén ingyenes felmérés

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza